Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El PPC celebra l’ampliació de l’ajut als autònoms però la pren amb “prudència” per veure com s’executa

ACN Tarragona.-El PPC celebra que el Govern ampliï l’ajut als autònoms i que “rectifiqui” la que va ser una “mesura caòtica i profundament injusta”. “Semblava que fossin els caramels de […]

Avatar
Agències 08/12/2020

ACN Tarragona.-El PPC celebra que el Govern ampliï l’ajut als autònoms i que “rectifiqui” la que va ser una “mesura caòtica i profundament injusta”. “Semblava que fossin els caramels de la cavalcada de Reis, llençant-los perquè els agafessin com si fos la selva. Va ser humiliant i no va funcionar”, ha lamentat Alejandro Fernández, president dels populars a Catalunya. Fernández ha dit que prenen la mesura amb prudència per veure com s’executa i ha exigit que es faci amb transparència i criteris d’igualtat per rebre-la. El president del PPC també ha demanat al Govern que s’apliqui el model de Madrid perquè tornar a tancar la restauració seria “un cop definitiu” per al sector.

Des del PPC han rebut amb satisfacció la mesura de Govern per atorgar ajuts econòmics de 2.000 euros a 116.000 autònoms que s’han inscrit al registre del Govern. “Es tractava de rectificar el que va ser una mesura caòtica i profundament injusta”, ha recordat el president del partit a Catalunya. “Rebem la mesura positivament i amb prudència per veure com s’executa perquè fins ara ha estat un autèntic escàndol i una vergonya”, ha denunciat.Alejandro Fernández s’ha reunit aquest dimarts amb militants i simpatitzants del PPC a Tarragona i ha visitat diferents restaurants del barri de Bonavista. El líder popular ha mostrat la “preocupació” que els generen les paraules de conseller Samper sobre la possibilitat de tornar a plantejar un tancament de la restauració i ha defensat que es pot compatibilitzar “economia i salut”. “És com escollir entre respirar i menjar, les dues són imprescindibles i s’ha demostrat a la Comunitat de Madrid amb bones polítiques que protegeixen ambdues”, ha defensat Fernández. El president del PPC ha defensat que el model “en el que ha d’aprofundir Catalunya” es basa “en el rastreig, la vigilància i els testos d’antígens massius”. “No es pot tornar a tancar al sector de la restauració, seria el cop definitiu del qual no podrien sortir”, ha alertat.