Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

El PP presenta més de 1.500 esmenes parcials als pressupostos i la gran majoria són territorials

ACN Madrid.-La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha explicat que el seu grup parlamentari ha presentat més de 1.500 esmenes parcials als pressupostos estatals després que la seva […]

Avatar
Agències 17/11/2020

ACN Madrid.-La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha explicat que el seu grup parlamentari ha presentat més de 1.500 esmenes parcials als pressupostos estatals després que la seva esmena a la totalitat fos rebutjada. En roda de premsa des de la cambra baixa, Gamarra ha detallat que un miler de les esmenes són territorials i provenen de peticions de les comunitats autònomes. “Unes esmenes que van en la línia d’aportar totes les infraestructures i qüestions territorials que no han estat contemplades als pressupostos”, ha afegit. La portaveu dels populars ha afegit que no són els comptes que necessita Espanya, que estan fonamentats en “previsions fallides” i ha rebutjat la pujada d’impostos que es planteja.

Gamarra creu que no és causal que enmig de l’inici de les negociacions pels pressupostos es voti dijous la llei Celáa d’educació. I ha reiterat que si no hi ha canvis i es retira l’esmena pactada amb ERC, el seu partit presentarà un recurs d’inconstitucionalitat contra la llei.