Divendres, 3 d'Abril de 2020 - Edició 617
La República

El PP de Lleida exigeix la gratuïtat del pàrquing de l’Hospital Arnau de Vilanova durant l’emergència pel coronavirus

ACN Lleida.-El PP de Lleida ha exigit a la Paeria que, en col·laboració amb la Generalitat, negociïn la gratuïtat del pàrquing de l’Arnau de Vilanova amb l’empresa gestora de l’hospital […]

Avatar
Agències 26/03/2020

ACN Lleida.-El PP de Lleida ha exigit a la Paeria que, en col·laboració amb la Generalitat, negociïn la gratuïtat del pàrquing de l’Arnau de Vilanova amb l’empresa gestora de l’hospital universitari davant la declaració de l’estat d’alarma per l’emergència sanitària generada pel coronavirus. El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Lleida, Xavier Palau, considera que “l’aparcament hauria de ser gratuït tant per a pacients com per tot el personal sanitari” i ha lamentat que “el Govern es beneficiï d’aquesta crisi sanitària per recaptar fons”. “La Paeria o la Generalitat haurien d’assumir el cost de tot el personal sanitari que necessita estacionar a l’hospital o de les persones que hi accedeixen per motius de salut”, ha exposat Palau.

Segons el PP de Lleida, “és una mesura viable, necessària, urgent” i “pensada únicament i exclusivament per a les persones que requereixen aquest servei”. En aquest sentit, Xavier Palau ha dit que “si no es prenen mesures”, el grup popular entendrà que “l’Ajuntament de Lleida no té cap mena de lideratge per gestionar aquesta situació que estem vivint ara mateix ni influència en el Govern de la Generalitat”.

Relacionats