Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

El PP arrasa a Andalusia, Macron baixa a França, incendis i els ascensos esportius a Girona

ACN Barcelona – Els titulars dels diaris d’aquest dilluns s’aboquen a les eleccions andaluses, les legislatives franceses, els incendis forestals i els ascensos esportius dels equips de futbol i bàsquet […]

Agències 20/06/2022

ACN Barcelona – Els titulars dels diaris d’aquest dilluns s’aboquen a les eleccions andaluses, les legislatives franceses, els incendis forestals i els ascensos esportius dels equips de futbol i bàsquet de Girona. ‘El Periódico’ parla de “Majoria històrica del PP moderat a Andalusia” i dedica la foto principal a la bicicletada pel centre de Barcelona: “Desfilada de la victòria ciclista”. El tercer gran titular és per Macron i la pèrdua de majoria absoluta a l’Assemblea Nacional francesa. També hi ha espai per als incendis i les victòries esportives d’equips catalans.

‘La Vanguardia’ obre amb “El PP arrasa a Andalusia i podrà governar sense Vox” i una foto del candidat Juanma Moreno eufòric i envoltat de simpatitzants. El segon titular és per a Macron i el “vot de càstig a les legislatives”. Les fotos més petites són per a tres equips esportius catalans.

‘La Razón’ titula “Moreno arrassa” a sobre d’una gran foto del president andalús i candidat del PP saludant simpatitzants eufòrics. La resta de la portada es dedica a petites fotos i titulars dels altres quatre partits amb representació parlamentària.

 ‘El Punt Avui’ obre portada amb “Rècord de refugiats” i dues entrevistes a asilats. La foto principal és una imatge històrica del litoral de Barcelona al segle XIX. Els altres titulars són per als incendis i les eleccions legislatives franceses i les andaluses.

L”Ara’ diu que “El PP arrasa a Andalusia i deixa Sánchez tocat”. El segon titular és per a França: “Macron perd la majoria absoluta i Le Pen fa un salt històric a les legislatives franceses”. La foto principal és per al Girona de futbol que ha ascendit a primera divisió, igual que el Girona de bàsquet. També hi ha espai per als incendis forestals.

‘El Mundo’, també amb Andalusia: “El PP arrasa en Andalucía y acelera el declive de Sánchez”. Ho acompanya amb una foto del candidat popular, Juanma Moreno, davant dels simpatitzants i un editorial titulat “El triunfo de la moderación”. L’altre titular de portada és per Macron i la seva pèrdua de majoria absoluta.

L”ABC’ mostra un eufòric Juanma Moreno: “Victoria absoluta del PP andaluz”. A sota, amb posat seriós, el president espanyol, Pedro Sánchez: “La debacle socialista, un castigo a la gestión de Sánchez”. La segona portada dedica quatre fotos als altres partits andalusos i els titulars menors són per a Macron i els esports.