Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

‘El petit Dalí’ i ‘Alicia al País de les Meravelles’ arribaran al Romea en el marc del 17è Viu el teatre amb l’escola

ACN Barcelona.-‘Bruna’ de la companyia Gatu; ‘Hamelí’ de Xip Xap, ‘La granja’ de Teloncillo i les obres de la companyia Viu el teatre ‘Pintamúsica’, ‘Cinemúsica’, ‘El petit Dalí’ i ‘Alicia […]

Avatar
Agències 15/06/2020

ACN Barcelona.-‘Bruna’ de la companyia Gatu; ‘Hamelí’ de Xip Xap, ‘La granja’ de Teloncillo i les obres de la companyia Viu el teatre ‘Pintamúsica’, ‘Cinemúsica’, ‘El petit Dalí’ i ‘Alicia al País de les Meravelles’, arribaran al Teatre Romea en el marc de la 17a edició de Viu el teatre amb l’escola pel curs 2020 / 2021. La programació inclou, a més dels espectacles del Petit Romea, tallers participatius, que es realitzaran al Teatre Romea o en escoles, i projectes pedagògics. Els muntatges estan dirigits a les diferents etapes educatives fins als 18 anys, sota el lema #MiradaCreativa amb “l’objectiu d’aportar recursos a les escoles per afrontar els reptes del nou curs”.

El taller participatiu té com objectiu “descobrir el procés creatiu d’una micropeça teatral o els secrets al darrere del teló promovent el treball en equip, la creació col·lectiva i els oficis que es poden desenvolupar a l’interior d’un teatre”. Els projectes pedagògics tenen com a finalitat experimentar sobre les emocions i adquirir eines socials, emocionals i comunicatives a partir de les arts escèniques.