Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El Parador de Lleida promociona la DO Costers del Segre dedicant cada mes un maridatge a un celler de la Ruta del Vi

ACN Lleida – El Parador del Roser ha iniciat aquest gener l’acció ’12 Mesos, 12 Cellers’ per promocionar la DO Costers del Segre dedicant cada mes a un celler de […]

Agències 26/01/2023

ACN Lleida – El Parador del Roser ha iniciat aquest gener l’acció ’12 Mesos, 12 Cellers’ per promocionar la DO Costers del Segre dedicant cada mes a un celler de la Ruta del Vi de Lleida amb un maridatge. El primer ha estat el Celler de Saniu de Lleida, de la subzona Segrià. Amb aquesta campanya, el restaurant del Parador, membre de la Ruta del Vi, promocionara` l’enoturisme amb una carta exclusiva dels vins participants, degustacions, i fins i tot visites gratui¨tes als cellers participants, fent que cada mes sigui un celler DO Costers del Segre protagonista. El programa d’activitats inclou un sopar maridatge amb els vins del mes cada darrer dijous de mes.

Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre destaca “la importància d’explicar els vins locals al voltant del territori”. Mentre que Miquel López, director del Parador, ha defensat la promoció del vi Costers del Segre com un recurs turístic més per a tots els clients del restaurant.

La campanya ha començat al gener amb el Celler de Sanui de Lleida (subzona Segrià); i per ordre, els següents seran: Vila Corona de Vilamitjana (subzona Pallars), Vall de Baldomar (subzona Artesa), Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Raimat de Raimat (subzona Raimat), Lagravera d’Alfarràs (subzona Segrià), Cérvoles de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Costers del Sió de Balaguer (subzona Artesa), Tomàs Cusiné del Vilosell (subzona Garrigues), Analec de Nalec (subzona Vall del Riucorb), Clos Pons d’Albagés (subzona Garrigues) i Castell del Remei (subzona Urgell).

A més, cada mes, el Parador habilita un espai amb l’objectiu d’exposar els vins del celler seleccionat perquè clients del restaurant i hostes de l’hotel puguin conèixer i familiaritzar-se amb les marques de vi lleidatanes. D’altra banda, els comensals del restaurant que optin per una ampolla del vi dels recomanats seran obsequiats amb una visita guiada gratuïta al celler escollit. L’últim dijous de cada mes hi haurà un sopar degustació maridat amb els vins del ‘celler del mes’.