Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre incorpora el fons documental de Carme Elias

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre (MAE) ha incorporat el fons documental de Carme Elias, gràcies a la donació realitzada per la mateixa actriu fa uns mesos. En concret, Elias va fer la donació l’abril passat, setmanes després d’haver estat guardonada amb el premi especial del Brain Film Fest i haver anunciat en el discurs d’agraïment del guardó que patia Alzheimer. El fons, que ja es pot consultar en línia al MAE, inclou sobretot programes de mà, dossiers, reculls de premsa i fotografies sobre més de 50 espectacles teatrals, 30 programes de televisió i 20 pel·lícules en les que va participar Carme Elias.

En concret, hi ha un centenar de programes de mà, així com unes 500 fotografies de l’actriu, especialment de la seva carrera teatral entre els anys 1969 i 2019.

Publicitat

Es conserven també més d’una vintena de sèries de retrats d’Elias en diferents moments de la seva carrera, realitzats per autors com Manuel Outumuro, Hervé Timarche, Colita, Jaume Peracaula o Xavier Guardans, entre d’altres. A més, el fons inclou també informació relativa als diferents guardons que ha rebut l’actriu, així com diversos figurins, vinyetes, cartells, així com la versió en vinil de l’òpera-rock Granja Animal.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió