Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Ministeri de Treball celebra que la reducció d’atur al juliol és “la més gran de la història” i és “consistent”

ACN Madrid.-El Ministeri de Treball ha celebrat que la reducció d’atur registrada al juliol és “la més gran de la història” i és “molt consistent” i “generalitzada”. En roda de […]

Avatar
Agències 03/08/2021

ACN Madrid.-El Ministeri de Treball ha celebrat que la reducció d’atur registrada al juliol és “la més gran de la història” i és “molt consistent” i “generalitzada”. En roda de premsa aquest dimarts al matí, el secretari de Treball i Economia Social, Joaquín Pérez Rey, ha remarcat que l’atur s’ha reduït en “gairebé 200.000 persones” i que “mai abans”, ni tan sols en un estiu, s’havia registrat una xifra “tan espectacular”. Pérez Rey ha dit que és el tercer mes consecutiu en què la reducció és “tan significativa”. De fet, en els últims tres mesos la baixada acumulada és de “mig milió de persones”. El Ministeri de Treball veu una “profunda senda de recuperació de l’ocupació perduda durant la pandèmia”.

En la mateixa línia, el secretari de Seguretat Social, Israel Arroyo, ha apuntat que la creació de llocs de treball és “genuïna” i té ja té a veure amb “l’acceleració de l’activitat” i no només amb la sortida d’ERTO. “És un més inequívocament bo”, ha dit.