Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

El Liceu portarà a Barcelona una versió semiescenificada del musical ‘My fair lady’

ACN Barcelona.-El Gran Teatre del Liceu estrenarà a Barcelona una versió semiescenificada del musical ‘My fair lady’, de Frederik Loewe. El director Alfonso Casado es posarà al capdavant de l’Orquestra […]

Agències 16/07/2021

ACN Barcelona.-El Gran Teatre del Liceu estrenarà a Barcelona una versió semiescenificada del musical ‘My fair lady’, de Frederik Loewe. El director Alfonso Casado es posarà al capdavant de l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu i pel que fa a l’elenc, serà el mateix que dies abans haurà presentat l’obra al Grange Festival de Londres: Ellie Laugharne, Steven Pacey, Richard Surt, Peter Polycarpou, Nadim Naarman i Susie Blake. De tot plegat se n’oferiran dues úniques funcions, els dies 22 i 23 de juliol. La comèdia narra la història de la florista Eliza Doolittle, que comença a rebre lliçons del fonetista Professor Henry Higgins, qui s’obsessiona amb convertir-la en una dama elegant de l’alta societat londinenca.

La producció semiescenificada, feta per Guy Unsworth, s’ha estrenat a Londres aquest divendres. Unsworth és conegut per ser el director d’escena de diversos musicals actuals, com ‘Cool Rider’ o ‘Julius Caesar, entre altres.