Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El Gremi d’Hotels reclama una “resposta ferma per eradicar l’incivisme” a Barcelona

ACN Barcelona.-El Gremi d’Hotels de Barcelona ha reclamat una “resposta ferma” de l’administració local per “eradicar la il·legalitat” de la ciutat. L’entitat ha demanat “mesures contundents” per garantir la seguretat, […]

Avatar
Agències 30/06/2021

ACN Barcelona.-El Gremi d’Hotels de Barcelona ha reclamat una “resposta ferma” de l’administració local per “eradicar la il·legalitat” de la ciutat. L’entitat ha demanat “mesures contundents” per garantir la seguretat, la “tranquil•litat” i la neteja dels espais urbans davant l’augment de les “actituds incíviques” produïdes a la capital catalana, amb especial rellevància a la Barceloneta i el Casc Antic. L’entitat considera com una actitud incívica la reunió de diversos grups de persones a les platges i els carrers d’aquests barris per consumir begudes alcohòliques. Davant aquesta situació, l’entitat ha reclamat una “resposta ferma” de l’Ajuntament i assegura que l’activitat “il·legal” dels pisos turístics per evitar “problemes de coexistència”.

“Fa temps que advertim dels riscos que suposa l’activitat il·legal dels pisos turístics i de la necessitat que el consistori abordi de forma eficient, ferma i resolutiva la regulació de les llars compartides, per evitar la impunitat dels grups i màfies que els comercialitzen a la ciutat i evitar els problemes de coexistència que generen”, ha assegurat el director general de l’entitat, Manel Casals.