Diumenge, 28 de febrer de 2021 - Edició 948
La República

El Govern transfereix 8 MEUR al Consell Català de l’Esport per fer front a les conseqüències de la covid-19

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts transferir 8 MEUR al Consell Català de l’Esport (CCE) per fer front a les conseqüències de la covid-19. Es faran dues convocatòries públiques […]

Avatar
Agències 23/02/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts transferir 8 MEUR al Consell Català de l’Esport (CCE) per fer front a les conseqüències de la covid-19. Es faran dues convocatòries públiques d’ajuts extraordinaris a entitats gestores d’instal·lacions esportives i a entitats organitzadores de competicions esportives oficials d’àmbit català, a nivell federat i escolar, afectades per les mesures adoptades per fer front a la pandèmia. L’executiu català ha autoritzat aquesta transferència de crèdits dels Fons extraordinaris 2021 al pressupost del Departament de la Presidència, al qual es troba adscrit el Consell Català de l’Esport. La voluntat és continuar ajudant el sector esportiu a minimitzar l’impacte econòmic de les mesures per frenar la pandèmia.

Aquesta partida de 8 milions se suma a una d’anterior de 15 milions per dotar el CCE dels fons necessaris per impulsar aquesta doble línia d’ajuts per a entitats afectades per la covid-19 durant el 2021. Les bases reguladores d’aquests ajuts ja estan publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i en els propers dies se n’obriran les convocatòries.