Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

El Govern reforça l’atenció als estudiants que han d’accedir a la universitat i l’adapta a la pandèmia

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat la creació del Programa de suport de l’accés a la universitat i d’atenció a l’estudiantat, que té com a objectiu reforçar l’Oficina d’Accés a la […]

Agències 30/03/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat la creació del Programa de suport de l’accés a la universitat i d’atenció a l’estudiantat, que té com a objectiu reforçar l’Oficina d’Accés a la Universitat, encarregada de l’organització de les proves d’accés i l’admissió a les universitats. Amb aquest programa es vol donar resposta a les noves necessitats derivades de les mesures de contenció de la covid-19. El programa preveu incorporar 27 nous efectius a l’oficina, per implementar i consolidar les mesures organitzatives i les noves aplicacions telemàtiques que s’han posat en marxa per la pandèmia.

El programa tindrà una durada d’un any prorrogable a tres amb l’objectiu de pal·liar les mancances detectades en l’atenció a l’estudiantat i cobrir les necessitats organitzatives fruit de la pandèmia. L’objectiu és “garantir una resposta òptima i un servei eficient” en la realització de les proves d’accés i de la preinscripció universitària. Dels 27 nous efectius, 10 s’incorporaran per tota la durada del programa per implementar i consolidar les noves mesures organitzatives i les diferents aplicacions que s’han posat en marxa arran de la pandèmia. Els 17 restants ho faran per períodes de sis mesos en els moments més intensos de matriculació.