Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El Govern ja ha acabat el pagament dels ajuts de 2.000 euros als autònoms

ACN Barcelona.-El Govern ja ha pagat tots els ajuts als autònoms que tenien dret a rebre els 2.000 euros del nou ajut impulsat des del departament de Treball, Afers Socials […]

Avatar
Agències 19/12/2020

ACN Barcelona.-El Govern ja ha pagat tots els ajuts als autònoms que tenien dret a rebre els 2.000 euros del nou ajut impulsat des del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, segons ha indicat aquest dissabte en un comunicat. Ara, només queden per resoldre “pocs expedients” que tenien informació “errònia o mancança d’alguna dada” però que tenen dret a l’ajut. L’executiu es va comprometre a pagar tots els ajuts abans de finals d’any. Uns 132.000 autònoms inscrits al registre del Govern tenen dret a aquest pagament, fet a través d’un sistema de tramitació ràpida dels ajuts.

El registre es va obrir el 30 de novembre i es va tancar una setmana després sense cap incidència, el 7 de desembre. El Govern va fer pública aquesta setmana la resolució de totes les sol·licituds i aquest dissabte ha enllestit els pagaments. Segons ha explicat l’executiu, la seva intenció és el registre d’autònoms pugui servir per fer nous pagaments en el futur, tot i que potser seran de caràcter sectorial. En l’actual cas, el pagament s’ha fet a tots els inscrits que complien els requisits.