Dimarts, 19 de gener de 2021 - Edició 907
La República

El Govern autoritza la cessió dels equipaments i dels professionals sanitaris de l’Hospital Plató al Clínic

ACN Barcelona.-El Govern ha autoritzat aquest dimarts la transmissió de la branca de l’activitat sanitària de l’Hospital Plató Fundació Privada, resultat d’un acord d’escissió parcial, al Consorci Hospital Clínic de […]

Avatar
Agències 12/01/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha autoritzat aquest dimarts la transmissió de la branca de l’activitat sanitària de l’Hospital Plató Fundació Privada, resultat d’un acord d’escissió parcial, al Consorci Hospital Clínic de Barcelona. L’objectiu de l’escissió és transmetre la branca d’activitat sanitària de l’Hospital Plató al Clínic amb el conjunt dels actius i passius que s’hi vinculen, en el marc del procés d’integració anunciat fa uns mesos. Això engloba la cessió dels equipaments i de l’immoble de l’Hospital Plató i de consultes externes i el conjunt de professionals de l’àmbit assistencial propi de la salut. La Fundació HP ha de mantenir la personalitat jurídica i ha de seguir a càrrec de l’activitat social.

Els dos hospitals van anunciar l’octubre passat que començaven un procés d’integració de les estructures assistencials després que ho aprovessin el Patronat del Plató i el Consell de Govern del Clínic. Segons van informar els centres aleshores, la integració compta amb l’impuls del Servei Català de la Salut (CatSalut) i comporta que l’activitat assistencial de l’Hospital Plató passi a ser gestionada pel Clínic en les mateixes instal·lacions, mantenint el servei als pacients de l’àrea d’influència. Els més de 500 professionals s’integren en la plantilla de l’Hospital Clínic.

Relacionats