Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

El Govern aprova la incorporació de vuit persones més als equips tècnics que gestionen els fons Next Generation

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts un nou programa temporal de reforç que preveu la incorporació de vuit persones més als equips que presten assistència tècnica a la gestió […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts un nou programa temporal de reforç que preveu la incorporació de vuit persones més als equips que presten assistència tècnica a la gestió dels projectes relacionats amb els fons europeus Next Generation. Concretament, els nous efectius se sumaran a la Direcció General de Fons Europeus, dependent del Departament d’Economia i Hisenda. Aquestes vuit persones s’afegeixen a les 125 incorporades el setembre passat al Departament d’Economia –concretament, a la Direcció General de Fons Europeus i a la Intervenció General– amb la finalitat d’implementar i supervisar els recursos procedents dels fons REACT-FEDER i els del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR).

L’objecte del programa, que té una durada prevista de tres anys, és garantir els recursos humans i tècnics necessaris per aconseguir la màxima absorció dels fons Next Generation EU per a projectes que s’impulsin des de Catalunya, especialment els del MRR. Des de la Direcció General de Fons Europeus, els nous efectius coordinaran els diferents departaments en l’execució de les actuacions finançades amb els fons.