Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024
Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024

El fiscal general de l’Estat nomena Dolores Delgado fiscal de la sala del Militar del Tribunal Suprem

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El fiscal general de l’Estat, Álvaro García Ortiz, ha nomenat l’exministra de Justícia Dolores Delgado fiscal de la Fiscalia Togada -la sala dels assumptes militars- del Tribunal Suprem. García ha presidit el ple del Consell Fiscal, i després de l’audiència preceptiva a l’òrgan consultiu, ha formulat la proposta de Delgado i tretze fiscals més per a càrrecs discrecionals. L’exministra va ingressar a la carrera fiscal el 1990. El 1993 va entrar a formar part de la Fiscalia Especial Antidroga i el 2004 va entrar a la Fiscalia de l’Audiència Nacional, on ha estat fiscal antiterrorista i fiscal coordinadora contra el terrorisme jihadista. També ha estat fiscal general de l’Estat, càrrec que va deixar el juliol passat adduint problemes de salut.

D’altra banda, com a part dels catorze nomenaments, Álvaro García ha proposat Diego Miranda González com a fiscal en cap de la Fiscalia de l’Àrea de Sabadell. Miranda es va incorporar a la Fiscalia de Sabadell el juny del 2006 i actualment exerceix de fiscal en cap en funcions.

Publicitat

Finalment, el fiscal general de l’Estat també ha proposat Gloria García Palomo com a fiscal en cap de la Fiscalia de l’Àrea de Granollers. Va ingressar a la carrera fiscal el 2006 i ha exercit a la Fiscalia de l’Àrea d’Arrecife-Puerto del Rosario i de Granolles, on actualment exerceix com a fiscal en cap.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió