Edició 2096

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de abril del 2024
Edició 2096

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de abril del 2024

El detingut pel crim a Empuriabrava ha mort la víctima d’un tret, ha robat una autocaravana i ha fugit fins a Portbou

|

- Publicitat -

ACN Castelló d’Empúries – El detingut per crim a Empuriabrava (Alt Empordà) ha mort la víctima d’un tret, ha robat una autocaravana i ha fugit fins a Portbou. Allà, la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Llançà, que ja li seguien la petja, l’han aconseguit arrestar al mig del poble. Els agents han pogut aturar la caravana a l’encreuament dels carrers Enric Granados, Frederic Marès i l’N-260. De moment, es desconeixen els motius que han portat l’home a acabar amb la vida de la víctima, una dona de nacionalitat estrangera d’uns 60 anys. Aquest és el segon crim que viu la demarcació amb pocs dies de diferència. Dimecres, els Mossos van detenir un home de 31 anys a Campdevànol (Ripollès) per matar la seva parella, una noia de 21.

Els Mossos han rebut l’avís pels voltants de les quatre de la tarda. L’home, de qui no se’n sap la identitat, ha matat la víctima en un habitatge situat al carrer Noguera de la marina d’Empuriabrava. La dona ha mort després que l’homicida l’encanonés amb una arma de foc i li disparés un tret.

Publicitat

La policia investiga les circumstàncies del crim. Una de les hipòtesis és que el detingut hagués entrat a robar a casa de la víctima i que, en veure’s sorprès, l’hagués atacada.

Després, l’homicida ha robat una autocaravana, ha enfilat la carretera en direcció a Roses i, des d’aquí, ha agafat el trencant que puja cap a Cadaqués i que també entronca cap a El Port de la Selva, Llançà, Colera i Portbou. Totes les policies de la zona, a qui s’havia alertat per emissora, estaven amatents per intentar tallar-li la fugida.

<strong>Tallar-li la fugida</strong>

Ho han aconseguit a Portbou, l’últim poble abans que l’homicida creués la frontera. Agents de la Policia Nacional havien muntat un dispositiu a peu de carretera per tallar-li la fugida. I entre ells, els Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de Llançà, que també el perseguien, han aconseguit aturar la caravana i arrestar-lo a l’encreuament entre l’N-260 i els carrers Emili Granados i Frederic Marès.

A dins la caravana, els policies hi han localitzat l’arma de foc amb la qual suposadament ha comès el crim. El jutjat d’instrucció que porta el cas ha decretat secret de sumari.

Aquest és el segon crim que té lloc a les comarques gironines amb pocs dies de diferència. Dimecres, els Mossos d’Esquadra van detenir un home per haver mort la seva parella a Campdevànol. La víctima, de 21 anys, va aparèixer sense vida al pis que compartia amb el detingut i la seva mare.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió