Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

El Comú demana superar la ”política de blocs-bloquejos” des del debat sobiranista per entrar al govern de la Paeria

ACN Lleida.-El Comú de Lleida demana a ERC i JxCat superar la ”política de blocs-bloquejos” des del debat sobiranista per tal de ”ratificar” la seva disposició a ser a l’equip […]

Avatar
Agències 18/06/2019

ACN Lleida.-El Comú de Lleida demana a ERC i JxCat superar la ”política de blocs-bloquejos” des del debat sobiranista per tal de ”ratificar” la seva disposició a ser a l’equip de govern plantejada pels republicans. Després de donar els seus dos vots per investir al republicà Miquel Pueyo com a nou paer en cap, el Comú assegura que continuen treballant perquè el marc programàtic tingui tota la concreció necessària per garantir ”el canvi que demana la ciutat” amb un pal de govern que marqui les prioritats polítiques i l’orientació general del mandat. Així mateix, asseguren que ja han analitzat els punts de trobada amb el programa d’ERC i també ”identificat l’espai de coincidències” amb JxCat en política municipal.

El Comú assegura que des del ple d’investidura de Miquel Pueyo han fet ”molta feina” posant damunt la taula el seu programa electoral i els consensos en relació al debat sobre la sobirania catalana i la defensa dels drets polítics. En aquest sentit, han analitzat els punts de trobada amb el programa d’ERC i han incorporat o reforçat les seves prioritats programàtiques en l’acord d’investidura. Així mateix, el Comú assegura que també han començat a parlar de l’organització municipal i han identificat ”l’espai de coincidències amb JxCat en la política municipal”.