Divendres, 25 de setembre de 2020 - Edició 792
La República

El BCE autoritza els bancs a excloure alguns actius del càlcul de requeriment de capital fins al juny del 2021

ACN Brussel·les.-El Banc Central Europeu (BCE) autoritza els bancs a excloure alguns actius del càlcul de requeriment de capital fins al 27 de juny del 2021.La institució monetària ha comunicat […]

Avatar
Agències 17/09/2020

ACN Brussel·les.-El Banc Central Europeu (BCE) autoritza els bancs a excloure alguns actius del càlcul de requeriment de capital fins al 27 de juny del 2021.La institució monetària ha comunicat aquest dijous a la banca aquesta decisió que justifica per les “circumstàncies excepcionals” causades per la pandèmia de la covid-19. Així, els bancs podran excloure actius com monedes, bitllets o dipòsits, segons ha comunicat el BCE. La banca europea es beneficiarà ara per ara d’aquesta decisió fins al juny de l’any que ve, però la institució monetària no descarta una extensió de la mesura en cas que sigui necessari.

“La situació provocada per la pandèmia del coronavirus ha afectat totes les economies de la zona euro d’una forma profunda i sense precedents”, ha justificat a través d’un comunicat el BCE.

Relacionats