Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Dos detinguts en una operació policial d’inspecció de locals a Reus

ACN Reus.-Dos homes han quedat detinguts aquest dilluns en un operatiu conjunt d’inspecció de locals a Reus, a la zona del barri Horts de Miró, amb efectius de la Guàrdia […]

Avatar
Agències 28/01/2020

ACN Reus.-Dos homes han quedat detinguts aquest dilluns en un operatiu conjunt d’inspecció de locals a Reus, a la zona del barri Horts de Miró, amb efectius de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la policia espanyola. El dispositiu s’emmarca en la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència. El control es va fer un establiment de restauració situat al carrer de l’escultor Modest Gené. Els Mossos van identificar una desena de persones i van detenir-ne una per un delicte de receptació. Per la seva banda, la policia espanyola va detenir una altra persona, i en va citar a dues més a comparèixer a comissaria, en relació a la llei d’estrangeria. Així mateix, la Guàrdia Urbana va aixecar diverses actes en relació a infraccions administratives del local.

Segons fonts municipals, posteriorment el dispositiu es va traslladar al carrer de Sant Antoni Maria Claret, on es va inspeccionar un local, els Mossos d’Esquadra van identificar tres persones i la policia espanyola ha citat a comissaria una persona en relació a la llei d’estrangeria.Aquests operatius de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals permeten verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns dels quals són motiu de queixes veïnals, segons manifesten les fonts municipals.