Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Díaz diu que PSOE i Unides Podem encara estan “molt lluny” de tancar la negociació dels pressupostos

ACN Madrid – La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha explicat que PSOE i Unides Podem encara estan “molt lluny” de tancar la negociació dels pressupostos generals de […]

Agències 26/09/2022

ACN Madrid – La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha explicat que PSOE i Unides Podem encara estan “molt lluny” de tancar la negociació dels pressupostos generals de l’Estat de 2023. En declaracions aquest dilluns al Congrés, Díaz ha dit que encara hi ha “diferències” entre els socis de la coalició en els cinc blocs de negociació que va plantejar la formació lila. La vicepresidenta segona ha rebutjat donar detalls del contingut de la discussió i s’ha mostrat “segura” que acabaran tancant un acord per als comptes públics de l’any vinent.

Díaz ha relatat que els cinc blocs són sobre els ingressos públics amb la petició de crear o modificar tres figures impositives -assolir el 15% en l’impost de societats, crear un impost a les grans fortunes i que es gravi més el capital que les rendes dels treballadors-.

Els altres blocs són sobre permisos, mesures per afrontar la inflació, un paquet de mesures en matèria de transició energètica i mesures d’ordre social.