Edició 2097

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de abril del 2024
Edició 2097

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de abril del 2024

Detenen dos homes per cultivar més de 200 plantes de marihuana en dos paratges naturals de Campelles

|

- Publicitat -

ACN Campelles – Els Mossos han detingut dos homes de 38 i 39 anys per tenir una plantació amb més de 221 plantes al municipi de Campelles (Ripollès). La detenció es va practicar el dia 28 de setembre i als detinguts se’ls acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública. Els arrestats tenien les plantes distribuïdes en dos camps. Un estava situat al veïnat de Roques Blanques i les plantes estaven al seu estat inicial de creixement amb una mida d’uns 20-30 centímetres. El segon camp era al paratge Bosc d’en Rigard i, en aquest cas, les plantes ja feien un metre d’alçada. La investigació s’havia iniciat mesos abans, ja que els mossos havien detectat que en aquests paratges naturals la terra estava preparada per fer conreus no destinats a l’agricultura.

Segons informa el cos policial, la detenció es va dur a terme pels voltants de les nou de la nit del mateix dia 28 mentre els dos homes estaven fent el manteniment de les plantes. Es van intervenir un total de 221 plantes. A més, els agents també van localitzar sacs plens de terra d’adob, un dipòsit d’aigua de plàstic de 1.000 litres de capacitat, un generador elèctric de combustible, una bomba de buidatge i mànegues per poder garantir el reg de les plantacions.

Publicitat

Els detinguts, sense antecedents, han passat a disposició aquest divendres davant del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll; que ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió