Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Cs demana al govern espanyol que reaccioni a les “agressions a menors a centres a Catalunya per motius ideològics”

ACN Madrid.-Cs ha registrat aquest dimecres dues preguntes per escrit on reclama a l’executiu espanyol que reaccioni a les “agressions a menors a centres a Catalunya per motius ideològics”. Ho […]

Avatar
Agències 19/06/2019

ACN Madrid.-Cs ha registrat aquest dimecres dues preguntes per escrit on reclama a l’executiu espanyol que reaccioni a les “agressions a menors a centres a Catalunya per motius ideològics”. Ho fa a partir de la informació d’’El Confidencial’ sobre una suposada agressió per part d’una mestra de Terrassa a una nena de 10 anys d’edat per haver dibuixat unes banderes d’Espanya amb la frase ‘Visca Espanya’ a l’àlbum de final de curs. La formació d’Albert Rivera demana al Ministeri d’Educació que expliqui “quines mesures pensa adoptar” per “protegir els alumnes catalans de l’adoctrinament i l’assenyalament ideològic que pateixen per dibuixar o mostrar símbols nacionals a les escoles”. També l’emplaça a enviar un requeriment a través de l’Alta Inspecció Educativa “per comprovar que la inspecció autonòmica està garantint la llibertat i la integritat de menors i docents en aquests casos”.

Segons Ciutadans, “nombrosos menors” de les escoles catalanes han patit “pressions” fruit de “l’1-O”, i aquest cas és “la gota que fa vessar el got: una intolerable i menyspreable agressió a una menor per part d’una professora pel sol fet de dibuixar la bandera d’Espanya a l’escola”.