Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Convoquen una protesta a la seu de Foment a Barcelona en solidaritat amb els vaguistes del sector del metall de Cadis

ACN Barcelona.-La Taula Sindical, formada per CGT, IAC, CNT, Co.Bas, COS i SO, convoca una manifestació en solidaritat amb els treballadors del sector del metall de Cadis, que fa més […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-La Taula Sindical, formada per CGT, IAC, CNT, Co.Bas, COS i SO, convoca una manifestació en solidaritat amb els treballadors del sector del metall de Cadis, que fa més d’una setmana que estan en vaga indefinida, davant la seu de Foment del Treball divendres a les 18h00. En un comunicat, els sindicats manifesten el suport a totes les mobilitzacions dels vaguistes, “que ara mateix estan darrere les barricades, enfront dels cordons policials repressors”, “en defensa dels seus llocs de feina i del seu futur”. Les organitzacions sindicals alternatives consideren que “la lluita de la classe treballadora de Cadis” és la “de tota la classe obrera per unes condicions de vida dignes”. “És per això que ens la fem nostra i la sentim pròpia”, diuen.

“Com que no hi ha millor arma que la solidaritat entre pobles, des de la Taula Sindical de Catalunya, cridem al conjunt de la classe treballadora a manifestar-se aquest dissabte”, conclouen.