Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

Continua tallat al trànsit el Túnel de Tresponts, a la C-14, pendent de la reparació d’una avaria en un dels ventiladors

|

- Publicitat -

ACN Organyà – El túnel de Tresponts, a la carretera C-14, continua tallat aquest dijous després de l’afectació que es va produir aquest dimecres en un dels vuit ventiladors de l’interior de la galeria principal. Diversos operaris han revisat l’aparell per analitzar-ne els motius de la incidència, a més de dur a terme tasques de control i seguiment de l’avaria. Mentre, el trànsit d’una zona compresa entre l’encreuament de Montant de Tost, a Ribera d’Urgellet (Alt Urgell), i Organyà (Alt Urgell) es desvia temporalment per la carretera antiga (C-14z), la qual discorre per un tram sinuós. La voluntat és obrir la infraestructura tan aviat com sigui possible, segons assenyalen des del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

El túnel va entrar en servei el 3 de desembre passat i ha comptat amb una inversió de més de 35 milions d’euros, entre l’eixamplament de la via en un tram de més de tres quilòmetres i la construcció de la nova galeria de 1.290 metres. L’objectiu és evitar el pas pel congost i millorar la seguretat i comoditat en la conducció.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió