Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

CCOO demana a les empreses que ofereixin la seva tecnologia per fer front al coronavirus

ACN Barcelona.-CCOO ha demanat a les empreses que ofereixin la seva tecnologia per fer front al coronavirus. En un comunicat han explicat que les companyies poden utilitzar les seves instal·lacions […]

Avatar
Agències 22/03/2020

ACN Barcelona.-CCOO ha demanat a les empreses que ofereixin la seva tecnologia per fer front al coronavirus. En un comunicat han explicat que les companyies poden utilitzar les seves instal·lacions i recursos per produir equips de protecció individual, respiradors o material necessari per a hospitals. En aquest sentit, han instat els ministeris d’Indústria i Sanitat a coordinar-se amb les empreses perquè aquestes puguin posar els seus béns d’equip i tecnologia al servei de projectes per la urgència sanitària.

El sindicat ha celebrat que firmes com Renault, HP o SEAT ja treballin en aquesta direcció i han posat en valor el cas de SEAT, que participa en la fabricació amb tecnologia 3D de mascaretes desinfectables per a professionals d’UCI, i que farà 10.000 mascaretes al dia per a pacients un cop estiguin homologades pel ministeri de Sanitat.