Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

Catalunya Ràdio mantindrà l’aposta pels podcasts i n’impulsarà un en aranès

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Catalunya Ràdio mantindrà l’aposta pels podcasts i ja en tenen uns quants de nous en cartera, com explica el nou director de la ràdio pública, Jordi Borda. En una entrevista amb l’ACN, Borda anuncia que faran podcasts que divulgaran la ciència del país; un podcast en aranès sobre la cultura al voltant de l’aranès i l’occità, i que seguiran explorant el gènere de la ficció sonora i altres gèneres. Com ja es va anunciar, les populars Teresines tornen aquesta temporada amb un podcast a Catalunya Ràdio. “Estem molt il·lusionats amb aquest retorn”, afirma Borda.

El director de Catalunya Ràdio explica que van estar treballant molt temps en el retorn de Les Teresines en format podcast. “Quan els hi vam traslladar a La Cubana els va convèncer tant l’entusiasme com el projecte i serà una de les experiències de la temporada”, assenyala. Es tracta d’un producte de ficció sonora, de 8 capítols de 30 minuts, i tractarà temes d’actualitat i d’interès social.

Publicitat

Però no serà l’un podcast de la temporada: “Farem podcasts que venen a divulgar la ciència del país i un podcast en aranès, que és una mancança que tenim en l’oferta audiovisual en català, que tractarà no només la informació de la Vall d’Aran, sinó la cultura al voltant de l’aranès i l’occità”.

Borda es mostra molt orgullós del camí que ha fet ‘Crims’, de Carles Porta, que va començar amb un podcast que es deia ‘Tor’ i va evolucionar cap a ‘Crims’ ràdio. “Vam explorar el gènere de la ficció sonora amb ‘La torre de vidre’, d’Albert Sánchez Piñol, i seguirem per aquest camí perquè tenim algun altre text potent per fer-ho i farem exploracions en altres gèneres com la comèdia”, com és el cas de Les Teresines.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió