Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Casado: “Amb llibertat i sense ira, per Espanya, la Constitució i la justícia: Espanya sí, indults no”

ACN Madrid.- El president del PP, Pablo Casado, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ” coherència”, “dignitat” i “respecte a la unitat nacional i la Constitució”. En […]

Agències 13/06/2021

ACN Madrid.- El president del PP, Pablo Casado, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ” coherència”, “dignitat” i “respecte a la unitat nacional i la Constitució”. En una declaració als mitjans abans de l’inici de la protesta convocada per Unió 78 a la plaça de Colón de Madrid, Casado ha afirmat que “la concòrdia no es fa mai contra la llei” ni contra les decisions “d’una justícia democràtica i lliure”. Per tot això, ha demanat que no vengui la sobirania nacional, la unitat i la igualtat per un “grapat de vots” amb l’objectiu de seguir a la Moncloa. “Amb llibertat i sense ira, per Espanya, la Constitució i la justícia, Espanya sí, indults no”, ha conclòs entre crits de ‘president, president”.

El president popular ha demanat a Sánchez que miri a la cara dels espanyols i els expliqui per què els vol robar “una part de la nació” i justifiqui el motiu pel qual alguns espanyols tenen drets i obligacions diferents a altres. “Li preguntem per què negocia en una presó amb delinqüents allò que tots vam votar fa 40 anys en una transició exemplar”, ha reblat. De la seva banda, José Luís Martínez-Almeida, alcalde de Madrid, ha reclamat els valors que han fet grans Espanya, com la Constitució, i demana a Sánchez prendre nota d’un acte de “dignitat, justícia i valors constitucionals”. Per Martínez-Almeida, el cap de l’executiu espanyol els indultarà però els espanyols “no l’indultaran a ell”.