Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Carrizosa: “Menys indults per als presos que van fer un cop i més indults per als autònoms”

ACN Barcelona.-El candidat de Cs a la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha demanat que els autònoms que no tenen cap ingrés no hagin de pagar la seva quota trimestral. “Menys indults […]

Avatar
Agències 02/02/2021

ACN Barcelona.-El candidat de Cs a la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha demanat que els autònoms que no tenen cap ingrés no hagin de pagar la seva quota trimestral. “Menys indults per als presos que van fer un cop i més indults per als autònoms. Si no hi ha ingressos, no hi ha quotes”, ha dit durant un acte sobre mesures econòmiques que ha celebrat aquesta tarda al costat del vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado; la consellera d’Empresa de Múrcia, Ana Vidal, i la secretària general de Cs, Marina Bravo. Carrizosa és partidari d’importar a Catalunya mesures com la bonificació de les quotes d’autònoms que s’ha dut a terme a Madrid, on el govern regional hi ha destinat 70 milions d’euros.

Carrizosa ha anunciat algunes de les propostes de Cs en matèria empresarial, especialment centrades a pal·liar els efectes de la pandèmia de covid-19 sobre l’economia. Entre elles, 4.000 euros per pagar el lloguer i els subministraments de les empreses que han hagut de tancar per les restriccions, ajudes que cobreixin el 75% de les pèrdues i la cobertura del 15% dels ingressos de les petites i mitjanes empreses industrials, entre altres. Moltes d’aquestes iniciatives són les que Cs ja havia demanat al Govern abans de la convocatòria electoral.L’aspirant a la Generalitat s’ha rodejat de governants de Cs per combatre el “fatalisme” i mostrar, ha dit , que “no és una maledicció bíblica que hi hagi un Govern independentista i ineficaç”. “Hi ha altres formes de governar”, ha assegurat, però “és a les mans dels ciutadans que es mobilitzin” el 14 de febrer. Si aconsegueix governar, Carrizosa ha promès que se centrarà en “els problemes dels autònoms i pimes”. “Nosaltres sí que venim a gestionar una autonomia. Estem ansiosos per gestionar una autonomia”, ha afegit.