Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Carmel Mòdol nomenat secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat Carmel Mòdol secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Nascut a Montoliu de Lleida l’any 1958 és enginyer agrònom i enginyer tècnic […]

Avatar
Agències 06/07/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat Carmel Mòdol secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Nascut a Montoliu de Lleida l’any 1958 és enginyer agrònom i enginyer tècnic agrícola per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida (ETSEA). Fins ara era director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries i amb anterioritat havia treballat en diferents empreses internacionals del sector agrícola. També ha estat diputat d’ERC per Lleida membre del Consell d’Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (2000-2003). Igualment, del 2003 al 2012 va ser portaveu del grup republicà a la Comissió de Control de la Corporació.

Mòdol també ha estat portaveu d’ERC a la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i ponent de diverses lleis, entre les quals destaquen les de l’audiovisual de Catalunya i la llei de l’IRTA, i va ser vicepresident de l’esmentada Comissió del 2006 al 2010.