Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Calviño vol activar aquest mes de juliol la Llei ‘crea i creix’ i la reforma del marc concursal

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño, ha anunciat aquest dilluns que el seu executiu posarà a consulta pública durant aquest mes de juliol la Llei de creació […]

Agències 19/07/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño, ha anunciat aquest dilluns que el seu executiu posarà a consulta pública durant aquest mes de juliol la Llei de creació i creixement d’empreses, coneguda com a Llei ‘crea i creix’, per acompanyar el naixement i expansió d’empreses. També sotmetrà ja a consulta pública la reforma del marc concursal “per cobrir tot el cicle de vida de les empreses i arribar a la reestructuració”. L’objectiu, ha dit, és enviar les dues lleis al Congrés “tan aviat com sigui possible”.

Calviño ha fet aquestes manifestacions durant la presentació del Fons Next Tech per mobilitzar una inversió de fins a 4.000 milions d’euros en quatre anys. Ha defensat la necessitat de col·laboració público-provada per impulsar empreses en creixement.La vicepresidenta ha recordat que el seu govern ja ha posat a audiència pública la Llei d’start-ups, que contempla un marc fiscal favorable i un visat per atraure talent. Es tracta, ha dit, de protegir els ‘bussines angels’ per impulsar la inversió a les noves empreses.