Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Borràs defensa el fons per donar cobertura als encausats pel Tribunal de Comptes: “És el que el Govern havia de fer”

ACN Barcelona.-La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha avalat el Fons Complementari de Riscos per donar cobertura a reclamacions com la del Tribunal de Comptes. “És el que el Govern […]

Avatar
Agències 06/07/2021

ACN Barcelona.-La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha avalat el Fons Complementari de Riscos per donar cobertura a reclamacions com la del Tribunal de Comptes. “És el que el Govern havia de fer: protegir els servidors públics que van fer la seva feina d’acord amb el mandat democràtic de la Generalitat”, ha dit en una compareixença després de reunir-se amb el president Pere Aragonès. Borràs també ha dit que el govern espanyol “en lloc de fiscalitzar l’acció exterior de la Generalitat, hauria de revisar l’acció interior dels seus organismes quan actuen amb actituds de naturalesa medieval”. D’altra banda, ha anunciat que, després dels 100 dies de mandat, iniciarà una ronda de contactes amb els presidents dels grups parlamentaris.

Borràs ha justificat que es trobarà amb els líders dels grups parlamentaris després dels 100 dies de mandat per “fer d’altaveu” dels col·lectius que ha rebut en audiència. D’aquesta manera, vol “traslladar als grups quines iniciatives es podrien dur a terme” per diferents problemàtiques, com la crisi de drets i llibertats i les actituds homòfobes i altres discriminacions d’odi que s’han viscut darrerament.