Dissabte, 16 d'octubre de 2021 - Edició 1178
La República

Blanes trasllada el mercat de la fruita al passeig del Mar i el dels teixits al costat pavelló

ACN Blanes.-L’Ajuntament de Blanes (Selva) ha optat per traslladar els tres mercats ambulants que es fan al municipi en altres indrets i així ampliar l’espai disponible per a les parades. […]

Avatar
Agències 16/10/2020

ACN Blanes.-L’Ajuntament de Blanes (Selva) ha optat per traslladar els tres mercats ambulants que es fan al municipi en altres indrets i així ampliar l’espai disponible per a les parades. Per una banda, el mercat de la fruita i la verdura passarà de fer-se al passeig de Dins al del Mar. Aquesta és la mateixa estratègia que es va seguir el mes de març durant el confinament. Per altra banda, el mercat dels teixits (els dilluns) i el de la Plantera (els dissabtes) es faran a l’esplanada del costat del pavelló. Amb aquests canvis d’ubicació, l’Ajuntament vol garantir que es mantindran les mateixes parades que hi havia fins ara però en una extensió més gran per complir amb les noves restriccions sanitàries aprovades pel Govern.

Tot i el canvi dels dos mercats a l’esplanada del pavelló, on tot és aparcament, l’Ajuntament preveu mantenir algunes de les places més propers al mar disponibles per a l’estacionament de vehicles.Aquest divendres al matí la Policia Local de Blanes ja ha col·locat tanques a l’aparcament senyalant la reserva de l’espai per aquest dissabte poder-hi fer el mercat de la Plantera.Per altra banda, l’Ajuntament de Blanes ha decidit suspendre la IV edició de la Fira de Tardor que es feia al municipi. En principi s’havia de fer el cap de setmana del 30 d’octubre a l’1 de novembre i era la primera fira que es feia al municipi en tot el 2020. Finalment, però, s’ha anul·lat per complir amb les noves restriccions sanitàries. També s’han suspès algunes activitats culturals, com ara el concert del grup MON perquè es feien en bars, que des d’aquest divendres han d’estar tancats. Pel que fa a la resta de programació que es fa en equipaments públics com ara el Teatre de Blanes, segueix endavant.