Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

BBVA avança el pagament de les pensions i la prestació per atur de l’abril per als seus clients

ACN Barcelona.-BBVA ha avançat el pagament de les pensions de la Seguretat Social al 21 d’abril i l’abonament del subsidi d’atur al 4 de maig, sis dies abans de l’habitual, […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-BBVA ha avançat el pagament de les pensions de la Seguretat Social al 21 d’abril i l’abonament del subsidi d’atur al 4 de maig, sis dies abans de l’habitual, per “ajudar” els clients a “mitigar” els efectes de la crisi del coronavirus. A més, els pensionistes que necessitin treure efectiu podran fer-ho des de qualsevol caixer de l’Estat de manera gratuïta. Pel que fa a la prestació de desocupació, l’entitat bancària ja va avançar el pagament corresponent al març i ara ha tornat a oferir aquesta solució als clients “amb majors dificultats”.

CaixaBank també ha anunciat aquest dimarts la decisió d’avançar al dia 15 d’abril el cobrament de la pensió dels clients, deu dies abans de la data habitual. L’entitat ingressarà aquest dimecres 1,8 milions de pensions domiciliades per un import de 2.000 milions d’euros. En qualsevol cas, les mesures anunciades aquest dimarts pel BBVA se sumen a altres propostes del banc des que va començar la crisi. L’entitat ha posat a disposició d’empreses i autònoms 25.000 milions d’euros a través de crèdits ràpids pel finançament de pimes i autònoms i ha subscrit la primera línia ICO de 400 milions per “ajudar” al sector turístic, del transport i de l’hostaleria.A més, ha posat en marxa iniciatives per facilitar el pagament dels préstecs, com un ajornament de fins a dotze mesos de les hipoteques i fins a sis mesos per a crèdits relacionats amb el consum. També ha endarrerit el pagament en el lloguer d’habitatges del Fons Social d’Habitatges.