Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Batlle no preveu congestions per votar ni situacions que afavoreixin els contagis diferents a les del dia a dia

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha indicat que no preveu que hi hagi congestions als col·legis electorals per anar a votar el 14-F […]

Avatar
Agències 06/02/2021

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha indicat que no preveu que hi hagi congestions als col·legis electorals per anar a votar el 14-F “ni que hi hagi situacions que afavoreixin els contagis, més enllà de les que veiem en el dia a dia”. En declaracions a la Cope, ha reconegut que s’ha generat “psicosi” i “alarma” entre la gent que ha d’anar a una mesa electoral i també entre els electors. “Complint les mesures sanitàries, els col·legis electorals s’han multiplicat respecte a altres eleccions. Esperem que aquesta sensació de psicosi i alarma vagi disminuint”, ha dit Batlle, que creu que el 14-F transcorrerà “amb normalitat”.

Al seu parer, les eleccions es faran “amb total normalitat, tenint en compte que la situació sanitària no és l’òptima”. “La jornada electoral transcorrerà, sens dubte, amb les millors garanties de preservació de la salut dels ciutadans i els integrants de la mesa”, ha conclòs.