Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Banyistes i submarinistes reconeixen que cal regular les immersions a la Cala d’Aiguafreda per millorar la “convivència”

ACN Begur.-Els banyistes i submarinistes que van a la Cala d’Aiguafreda de Begur (Baix Empordà) reconeixen que cal regular les immersions com proposa l’Ajuntament. Tot i que asseguren que “no […]

Avatar
Agències 06/07/2019

ACN Begur.-Els banyistes i submarinistes que van a la Cala d’Aiguafreda de Begur (Baix Empordà) reconeixen que cal regular les immersions com proposa l’Ajuntament. Tot i que asseguren que “no hi ha cap problema” amb els bussejadors, els banyistes reconeixen que en ocasions – especialment els caps de setmana – hi ha molta activitat. Bona part d’ells són persones que fan el que s’anomena “bateig” amb empreses que en moltes casos no són de Begur. El consistori es reunirà el proper dilluns amb empreses del sector per començar a treballar en l’elaboració d’una nova normativa, que reguli l’activitat com ja passa d’altres localitats costaneres. “Si ens reunim amb ells és perquè estem molt contents que vinguin a fer l’activitat en aquesta cala, que a més és idònia, però creiem que s’ha de regular”, ha assenyalat el regidor de Platges de l’Ajuntament de Begur, Eugeni Pibernat.