Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Badalona posa en marxa un nou servei de suport i vigilància als accessos dels centres educatius

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Badalona posa en marxa aquest dimarts un nou servei de suport i vigilància als accessos dels centres educatius de la ciutat per garantir la seguretat de l’alumnat, […]

Avatar
Agències 02/11/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Badalona posa en marxa aquest dimarts un nou servei de suport i vigilància als accessos dels centres educatius de la ciutat per garantir la seguretat de l’alumnat, les seves famílies i els treballadors. Els més de 50 agents que s’hi destinaran realitzaran tasques de suport a les entrades i sortides dels centres i adaptaran la seva actuació a les necessitats de cada escola en funció de les seves característiques i demandes. D’aquesta manera, els nous agents podran desenvolupar funcions diverses com vetllar perquè es compleixi amb les mesures de distanciament social i seguretat, vetllar per la seguretat viària o reforçar els controls que es fan a les escoles de neteja de mans i presa de temperatura corporal.

Per posar en funcionament el nou servei de suport i vigilància als accessos dels centres educatius s’han contractat 56 persones que faran la funció d’agent. Totes les persones que formen part del servei aniran identificades per fer la seva feina i seran supervisades per tècnics de Protecció Civil i d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.El govern municipal considera que aquest és un servei imprescindible i per això es mantindrà fins a la finalització del curs escolar 2020-21 amb la possibilitat d’allargar-ho mentre duri aquesta situació excepcional.