Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Argimon recomana que la majoria de gent voti per correu el 14-F i que s’allargui el termini per fer-ho

ACN Barcelona.-El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha recomanat aquest divendres que la majoria de gent voti per correu en les eleccions del 14-F i que s’allargui el […]

Avatar
Agències 08/01/2021

ACN Barcelona.-El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha recomanat aquest divendres que la majoria de gent voti per correu en les eleccions del 14-F i que s’allargui el termini per fer-ho més enllà del 4 de febrer. En declaracions a Ser Catalunya, Argimon ha apuntat que en una pandèmia no es pot només posar el focus en els sanitaris, sinó que “tothom s’ha d’arremangar una mica”, en referència als funcionaris de Correus. També ha recordat que no és la seva feina decidir si s’ajornen o no les eleccions, i ha indicat que si li demanen parer el donarà, però primer ha de conèixer com s’organitzen els comicis. Pel que fa a les eleccions del Barça, ha indicat que això, a diferència del 14-F, no és cap dret fonamental.

Argimon ha apuntat que entre el 29 de desembre i el 4 de gener es van detectar 19.000 positius, que tenen els seus contactes estrets. Tota aquesta gent, ha dit, s’ha de quedar a casa per una qüestió de salut pública, i s’han de trobar mecanismes perquè es pugui votar “amb la mínima necessitat de sortir al carrer”.