Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024
Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024

Aragonès té previst respondre conjuntament tots els grups parlamentaris al debat de política general

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El president de la Generalitat, Pere Aragonès, té previst respondre conjuntament a tots els grups parlamentaris al debat de política general de la setmana que ve. La sessió començarà dimarts 27 de setembre a les 11.30 hores amb la intervenció del president Aragonès. A primera hora del matí el Govern es reunirà com fa setmanalment els dimarts. Ja a la tarda, a partir de les 15h, serà el torn dels grups parlamentaris que intervindran 30 minuts cadascun de major a menor i acabant amb els que formen el Govern: Junts i ERC. Després el president Aragonès tornarà a prendre la paraula per respondre els grups parlamentaris de manera conjunta. Les votacions de les propostes de resolució es faran divendres 30 de setembre al migdia.

Tal com ja estava previst, dimecres i dijous de la setmana que ve no hi haurà sessió del debat de política general ja que aquests dos dies hi ha el judici contra la diputada de la CUP Eulàlia Reguant al Tribunal Suprem. Reguant està acusada d’un suposat delicte de desobediència greu per negar-se a respondre les preguntes de l’acusació popular de Vox durant el judici contra l’1-O.

Publicitat

Divendres 30 de setembre a les 11 hores, quan es reprengui la sessió, els grups tindran deu minuts per defensar les seves propostes de resolució. Cada grup en podrà presentar 15. I es calcula que cap a les 13.30h començaran les votacions.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió