Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Aragonès celebra la pròrroga del MWC a Barcelona fins el 2030: “Ens posiciona com a referent tecnològic global”

ACN Barcelona – El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha celebrat que Barcelona i el MWC hagin acordat la pròrroga de la celebració del Mobile fins, almenys, el 2030. […]

Agències 27/06/2022

ACN Barcelona – El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha celebrat que Barcelona i el MWC hagin acordat la pròrroga de la celebració del Mobile fins, almenys, el 2030. En un tuit d’aquest dilluns, Aragonès ha qualificat l’entesa d'”excel·lent notícia”: “Ens posiciona com a referent tecnològic global”. El cap del Govern ha agraït la feina de tot l’equip que ha treballat “discretament” per fer-ho possible. El consell d’administració de la GSMA, empresa organitzadora del Mobile World Congress, ha anunciat avui un acord per prorrogar la celebració de la fira fins al 2030. Segons ha explicat la companyia dirigida per John Hoffman en un comunicat, la relació amb la capital catalana en els últims anys s’ha demostrat com un “èxit rotund”.

Segons GSMA, Barcelona és un element clau per crear un ecosistema al voltant de la indústria del mòbil. El Mobile World Congress és la fira més important que acull la ciutat i genera un impacte econòmic aproximat de 500 milions d’euros. A més, va ser la primera gran fira que es va suspendre per la pandèmia i aquest any va recuperar la presencialitat després de dos anys.