Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Aparca&go entra al negoci dels tallers amb un nou servei per als cotxes dels viatgers

ACN Barcelona.-L’empresa aparca&go, especialitzada a oferir serveis de pàrquing a aeroports, ports i estacions ferroviàries, ha posat en marxa un nou servei de taller de vehicles per a viatgers. Sota […]

Avatar
Agències 11/05/2021

ACN Barcelona.-L’empresa aparca&go, especialitzada a oferir serveis de pàrquing a aeroports, ports i estacions ferroviàries, ha posat en marxa un nou servei de taller de vehicles per a viatgers. Sota la marca ‘aparca&go Car Service’, la companyia oferirà serveis de revisió de vehicles a tots aquells usuaris que estiguin de viatge i, per tant, no tinguin necessitat d’utilitzar el seu cotxe. Els clients podran fer la reserva del servei a través de la mateixa pàgina d’aparca&go, des d’on també podran consultar-ne el preu. L’empresa oferirà serveis com passar la ITV, una revisió general del vehicle i la realització de tasques de manteniment, com ara el canvi de pastilles de frenada, el canvi de filtres o el canvi de lubricants i líquids.

El servei estarà disponible a totes les instal·lacions de l’empresa, repartides entre Madrid i Barcelona. Es tracta de l’aeroport del Prat, l’estació de Sants, el Port de Barcelona, l’aeroport de Madrid Barajas i l’estació de Madrid Atocha.Per altra banda, amb la contractació de qualsevol servei de ‘aparca&go Car Service’, els primers quatre dies d’aparcament són gratuïts. Els tallers, que ja formen part del Gremi de Tallers de Barcelona, estaran operatius les 24 hores del dia durant tot l’any.Per la consellera delegada de l’empresa, Anna Mascort, aquesta nova proposta permet convertir “un contratemps incòmode per a la majoria” en “un nou servei que s’adapta al ritme de vida dels usuaris”. “Mentre viatges no necessites el teu cotxe, per tant, és el moment ideal per posar-lo a punt”, afegeix el fundador de la companyia, Jaime Escamilla.Amb el llançament d’aquest nou servei, l’empresa també ha aprofitat per renovar la seva web amb l’objectiu de facilitar les reserves, tant de places de pàrquing com de revisions per a vehicles.