Dissabte, 5 de desembre de 2020 - Edició 863
La República

Antonio Onetti, reelegit president de la SGAE per unanimitat

ACN Barcelona.-El dramaturg i guionista de cinema i televisió Antonio Onetti ha estat reelegit per unanimitat president de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE). Onetti revalida el càrrec que […]

Avatar
Agències 26/10/2020

ACN Barcelona.-El dramaturg i guionista de cinema i televisió Antonio Onetti ha estat reelegit per unanimitat president de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE). Onetti revalida el càrrec que ha exercit des del 30 d’abril i ha avançat que té la intenció de “continuar el camí emprès per aconseguir una SGAE més plural, més eficient, governada per les bones pràctiques i que respongui a les diferents sensibilitats de tots els socis”. L’autor sevillà ha explicat que un cop el Ministeri de Cultura i l’Assemblea General han aprovat els nous estatuts i s’ha actualitzat el reglament intern, la renovació dels òrgans de govern “culmina un procés de reforma institucional”.

A més d’Onetti també s’ha aprovat que Sabino Méndez, Carlos Navarro, Fermín Cabal i Carlos Martínez siguin vicepresidents de l’entitat. Tots ells han estat escollits, també, per unanimitat. També s’ha constituït el Consell de Direcció, òrgan al qual correspon l’administració permanent i executiva de l’entitat.”Tenim la responsabilitat d’oferir el millor servei possible als nostres 120.000 socis. Això passa per una gestió i un repartiment eficients dels seus drets”, ha afegit Onetti.

Relacionats