Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Alcarràs quantifica en 73.000 euros els danys en infraestructures municipals pel temporal Glòria

ACN Alcarràs.-Les fortes pluges que va portar el temporal Glòria a Alcarràs (Segrià) la nit del 21 al 22 de gener ha ocasionat danys en infraestructures municipals per valor de […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Alcarràs.-Les fortes pluges que va portar el temporal Glòria a Alcarràs (Segrià) la nit del 21 al 22 de gener ha ocasionat danys en infraestructures municipals per valor de 73.000 euros, segons ha compatibilitzant el govern municipal. El gruix dels desperfectes es concentra a la xarxa de camins i ponts d’accés, per valor de 50.000 euros, però també a l’escola Comtes de Torregrossa, on les filtracions d’aigua per la insuficient capacitat d’evacuació de les canaleres han provocat danys de 10.000 euros, entre els quals goteres al sostre, mobiliari malmès, o les bateries de l’ascensor perjudicades, entre d’altres. El consistori ja ha comunicat aquestes xifres al Govern i la subdelegació del govern espanyol per poder accedir a ajuts habilitats.

Altres espais danyats per les pluges han estat l’escola Parc del Saladar, on les filtracions han generat desperfectes valorats en 3.000 euros; el nou Cementiri Municipal, al qual els accessos i les zones enjardinades van patir filtracions per valor de 3.000 euros, o la Sala d’Actes Centre Major i el Centre Cultural Lo Casino, espais tots dos on s’han quantificat danys per valor de 2.000 euros a cadascun. Per últim, els forts vents van generar desperfectes a diverses senyals viàries verticals del terme municipal que s’han quantificat en 3.000 euros.