Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Agents Rurals treballen amb la hipòtesi que l’incendi de Maials s’hauria originat a partir d’un pneumàtic de camió

ACN Maials.-Els Agents Rurals han informat que treballen amb la hipòtesi que l’incendi iniciat a Maials (Segrià) aquest dissabte a la tarda s’hauria originat a partir d’un pneumàtic de camió. […]

Avatar
Agències 22/06/2019

ACN Maials.-Els Agents Rurals han informat que treballen amb la hipòtesi que l’incendi iniciat a Maials (Segrià) aquest dissabte a la tarda s’hauria originat a partir d’un pneumàtic de camió. Segons ha explicat el cap d’Agents Rurals de Lleida, Llorenç Ricou, una persona que ha trucat al 112 ha assegurat haver vist com començava el foc en un pneumàtic que un camió podria haver perdut i que després han localitzat els Agents Rurals. Ricou ha estimat que l’incendi, que segueix actiu, han afectat unes 15 hectàrees, mentre que els Bombers de la Generalitat han informat que es tractaria d’unes 40 ha. De les 45 dotacions dels Bombers que han treballat durant la tarda per apagar el foc, 36 seguiran treballant durant la nit.

Segons els Bombers, que han rebut l’alerta del foc al voltant de les sis de la tarda, l’incendi està situat a la zona del Mas de Noguers i ha anat avançant en direcció nord cap a la Senyoria, on ha quedat el flanc dret que s’ha pogut aturar perquè no avanci. Amb tot, amb la marinada, l’incendi ha estat conduït pel vent i s’ha obert el flanc esquerre llançant focus secundaris.La C-12 continua tallada al trànsit en tots dos sentits des del quilòmetre 96 al 101,5.