Edició 2096

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de abril del 2024
Edició 2096

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de abril del 2024

Acció Climàtica abonarà 11,4 MEUR d’ajut a més de 5.000 beneficiaris de sectors afectats pel conflicte d’Ucraïna

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Acció Climàtica abonarà aquest divendres un total d’11,4 milions d’euros en concepte d’ajut excepcional a 5.680 beneficiaris de diferents sectors afectats pel conflicte d’Ucraïna. Concretament, són beneficiaris dels sectors dels cítrics, vaques alletants, boví d’engreix, oví, cabrum, pollastres, i conills. Segons Acció Climàtica, el repartiment dels fons entre els sectors s’ha decidit tenint en compte l’increment de costos i la dificultat de traslladar aquest increment a la cadena, el deteriorament de marges, l’efecte de les pertorbacions dels fluxos comercials pel conflicte bèl·lic, i les dificultats d’adaptació a les noves circumstàncies derivades del seu cicle productiu, i el seu valor mediambiental i generador d’ocupació al medi rural.

Per a aquest ajut excepcional s’ha fet servir pressupost del Fons Europeu Agrari de Garantia Agrària (FEAGA) i del Ministeri d’Agricultura, Pesca, i Alimentació mentre que Acció Climàtica s’ha encarregat de la gestió i el pagament de l’ajut.

Publicitat

L’ajut, pensat per compensar les explotacions agràries i ramaderes de les dificultats econòmiques derivades del conflicte d’Ucraïna, es va convocar a principis del mes de juny.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió