Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

19 persones concorren a les primàries de JxCat a la demarcació de Lleida per ocupar els tres primers llocs de la llista

ACN Lleida.-La Sindicatura Electoral del procés de primàries de JxCat ha anunciat aquest diumenge que 19 persones concorren a un dels tres primers llocs de la llista a la demarcació […]

Avatar
Agències 06/12/2020

ACN Lleida.-La Sindicatura Electoral del procés de primàries de JxCat ha anunciat aquest diumenge que 19 persones concorren a un dels tres primers llocs de la llista a la demarcació electoral de la demarcació de Lleida a les eleccions del 14-F. Els afiliats de la formació van escollir fa uns dies a Laura Borràs com a candidata a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Ara està en marxa el procés de les primàries a la segona urna. A partir d’aquest dilluns 7 de desembre, començarà la campanya electoral interna, que s’allargarà tota la setmana fins el diumenge 13 de desembre. En aquest nou procés, que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de desembre, cada persona afiliada podrà votar un màxim de dues persones.

Un cop tancada la votació, les candidatures s’ordenaran en funció dels vots obtinguts, i les tres que aconsegueixin més suports, seran les que encapçalaran la llista a la demarcació, tenint en compte que per garantir la paritat i l’ordenació en cremallera, una d’elles haurà de ser de gènere diferent de les dues primeres.