Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Zapatero torna a prometre: ara, aeroports

|

- Publicitat -

El president del govern estatal, José Luis Rodríguez Zapatero, ha explicat que es durà a terme una reordenació de la gestió dels grans aeroports, però que es necessitarà temps, ja que es parteix d’un sistema interelacionat de tots els aeroports de l’Estat, el model d’Aeroports Espanyols i Navegació Aèrea (Aena).

Publicitat

Però Zapatero ha insistit que la Generalitat tindrà una posició rellevant en la gestió del Prat, en un “futur immediat”. El president del govern ha assenyalat que creu en la descentralització, ja que crea “riquesa i progrés” i ha reconegut que moltes autonomies “no haurien tingut un índex tan elevat de desenvolupament sense l’autogovern”.

Amb relació a Catalunya, el president del govern també ha reafirmat que complirà “escrupolosament” l’augment d’inversions en infraestructures a Catalunya que fixa l’Estatut, el qual preveu equiparar la inversió al seu pes en el producte interior brut, del 18,8%.

Zapatero ha presentat als empresaris catalans un panorama i un futur prometedors per a l’economia estatal perquè, segons ell, els darrers tres anys han estat “els més brillants” en matèria econòmica des de l’inici de la democràcia, en creixement qualitatiu i quantitatiu, creació de treball, estabilitat pressupostària i reducció del deute.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió