Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Yoplait patrocinarà els Dragons Catalans de Perpinyà

Els Dragons Catalans, el club de rugbi a 13 de la Catalunya Nord, no sembla notar la crisi. Aquesta setmana el club ha signat un important contracte de patrocini amb la marca de làctics Yoplait. El logotip de l’empresa de yogurts figurarà a partir d’ara als pantalons dels Dracs en tots aquells partits que juguin tant a Perpinyà com al Regne Unit, en el marc de la Super League. L’empresa ha valorat l’interessant exposició mediàtica que suposa la presència setmanal dels Dragons Catalans a milers de televisors del Regne Unit. L’acord econòmic s’emmarca en el bon moment de l’equip nordcatalà, que acaba de superar els 5.000 socis.

Redacció
Redacció 25/02/2009

Tal com informa el digital La Clau, abans de l’acord amb Yoplait els Dragons ja van signar a finals de 2008 un patrocini amb l’empresa esportiva Nike, que ha comportat el redisseny de l’equipació. El contracte amb el fabricant de yogurts s’inscriu en la ‘bona dinàmica’ que viu l’equip nordcatalà, tant en l’àmbit esportiu com econòmic, després que l’equip disputés la final de la Super League ara fa un any i mig.

Cal recordar que els Dragons Catalans són, juntament amb la USAP, els dos grans equips de rugbi que, des de Perpinyà, promouen la catalanitat de la regió. Precisament fa unes setmanes els Dragons Catalans van signar un acord amb Òmnium Cultural per tal de promocionar la llengua catalana a la Catalunya Nord i defensar l’oficialitat de les seleccions esportives del Principat.