Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

VOX perd la xaveta i fa el ridícul

El partit ultra ha demanat al president Mas que entregui voluntàriament al jutge el sobre amb la Declaració Unilateral d’Independència  que “amaga” en el darrer calaix del seu despatx, en un termini màxim de 48 hores. Si no, l’alternativa és un escorcoll judicial. El partit que va liderar Alejo Vidal-Quadras perd els papers pres per l’odi i fa un ridícul espantós al no ser capaç ni d’entendre una expressió metafòrica.

Redacció
Redacció 09/06/2015

L’entrevista al Corriere della Sera

“La Declaració Unilateral d’Independència està sempre allà, en un sobre al darrer calaix del meu escriptori”, aquestes varen ser les paraules textuals que va reproduir el diari italià de la boca del president català a les seves pàgines. Resulta obvi que Artur Mas feia servir una expressió amb la que volia dir que la DUI està apartada en un calaix, com a darrer recurs. La qual cosa no vol dir que hi sigui físicament. En cas de que hi fos, però, això tampoc és cap fet delictiu.

La denúncia

VOX demana que es registri el despatx de Mas i que aquest suposat sobre s’inclogui com a prova documental en el procediment obert per VOX contra el president de la Generalitat, per rebel·lió i sedició. VOX demana, a més, que sigui el propi Mas qui aporti aquest document, i en un plaç màxim de 48 hores i, en cas contrari, es procedeixi a l’escorcoll del despatx del president. Tot plegat un disbarat.