Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

[Vídeo] L’espantós ridícul de Podemos parlant de les obres de Sixena

Gerard Sesé @gerardsese | Irene Montero, portaveu d'Unidos Podemos al Congreso, ha demostrat la ignorància i el desconeixement més absolut davant el conflicte que ha provocat l'Estat a través del 155 sobre les obres de Sixena, que ahir van ser espoliades al Museu Diocesà de Lleida. Als passadissos de la cambra baixa espanyola, Montero ha demostrat no tenir ni idea del que ha succeït i ha declarat que Podemos creu que les obres han d'estar a Aragó.

Redacció
Redacció 12/12/2017
Davant la incredulitat de les seves paraules, que pel constant titubeig i dubte demostraven ser fruit de la més patètica improvisació, els periodistes, en acabar les declaracions, li han comentat la sorpresa del seu discurs. Fins i tot, una periodista li etziba: “curioses declaracions amb les eleccions a la vista a Catalunya”.
 
La càmera de TV3, que no ha deixat de gravar, ha captat com la Montero exclamava “doncs potser l'he cagat”. I un assessor immediatament comentava “millor parlem d'habitatge”. Montero afegia: “si cal rectificar, rectificaré”.
 
Aquí el vergonyant moment: